20211010 HCP site werkgevers pexels photo 1024248 workplace werken mensen hal gebouw

HCP
| Human Capital Performance

screeningtool voor een duurzaam vitale organisatie | voor werkgevers én werknemersVitaliteit speelt een grote rol bij verandering
Op de arbeidsmarkt is veel veranderd, zowel voor werkgevers als werknemers. De reden voor HCP Consultancy Network om niet alleen werkgevers, maar ook werknemers tot haar doelgroep te rekenen. 
Aanpassing aan de veranderde arbeidsomstandigheden vraagt veel van organisaties. Een goede leefstijl van uw medewerkers, ondersteund door de organisatie, leidt tot optimale gezondheid van medewerkers en daarmee uw organisatie. 

Omgaan met veranderingen vraagt veerkracht en weerbaarheid

Eén van de recente veranderingen is hybride werken, dat de nieuwe norm lijkt te zijn. Dit vraagt mentale veerkracht en weerbaarheid, ofwel vitaliteit, van werkgevers en werknemers. De ene werknemer zou het liefst alle uren thuiswerken en presteert net zo goed of zelfs beter, terwijl een andere werknemer het contact met collega´s mist. De klap op de schouders, een handdruk of in fysieke aanwezigheid een gesprek voeren, al of niet over het werk.

Vitaliteit speelt een grote rol bij verandering

Aanpassing aan de veranderde arbeidsomstandigheden vraagt veel van de vitaliteit binnen organisaties. Een goede leef- en werkstijl van uw medewerkers, ondersteund door de organisatie, leidt tot optimale vitaliteit van medewerkers en daarmee de productiviteit in uw organisatie. Vitale medewerkers kunnen zich beter aanpassen aan veranderde omstandigheden en zijn daarnaast productiever.

20210701 Kennis delen pexels photo 6476246 opleiding hybride

HCP biedt inzicht en bewustzijn in de organisatie
De HCP-dienstverlening leidt bij werkgever en werknemers tot beter inzicht in hun individuele en collectieve vitaliteit. Daarnaast wordt meer bewustzijn gecreëerd, waardoor de leefstijl verbetert en vitaliteit wordt verankerd bij medewerkers en de organisatie als geheel. Een win-winsituatie.

Door de meting van de individuele en collectieve vitaliteit kan onze dienstverlening worden ingezet op de specifieke aandachtspunten die spelen bij individuele of meerdere medewerkers. De diensten kunnen onder andere bestaan uit individuele begeleiding, groepscoaching en/of maatwerktrainingen.


Human Capital Performance start met een gesprek en ons adviesrapport

De eerste stap om tot een HCP-traject te komen, is een gesprek met onze Vitaliteit Consultant. Hij bespreekt met u uw huidige situatie, uw doelstellingen en aandachtspunten om duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie te realiseren. Meestal zal hij of zij u adviseren om eerst te kiezen voor een globaal advies middels een adviesrapport. Financieel aantrekkelijk en snel.

Kennismaken
Wilt u ook weten hoe uw organisatie en uw medewerkers ervoor staan qua vitaliteit, leefstijl en gezondheid? Download onze brochure "Verandering vraagt veerkracht en weerbaarheid" (klik op onderstaande afbeelding).

Meteen kennismaken? Bel of mail Martin Jan Melinga, directeur HCP Consultancy Network.20220501 Banner Brochure werkgevers pexels photo 1935854 Medewerkers grootste kapitaal