20210701 HCP Contact pexels photo 887751 iphone cotact us

HCP
Consultancy Network
partner in vitaal ondernemerschap met Human Capital Performance


 

20210701 Logo HCP Consultancy Network versie 5 concept 5CONTACTGEGEVENS

De Beekdam 14


5247 ME  's-Hertogenbosch (Rosmalen)

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

M: 06 – 42 93 13 46Martin Jan Melinga 
BCom
Directeur Human Capital Performance | HCP Consultancy Networklogo linkedin
Senior Vitaliteit Consultant (werkgevers)


06 – 42 93 13 46  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Hester Morsdorf 
BBA

Directeur Vitaliteit Groep Nederland BVlogo linkedin

Master Vitaliteit Expert (opleiding en begeleiding)


M: 06 – 50 84 65 46 |
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.logo linkedin
HCP Consultancy Network is een concept van Vitaliteit Groep Nederland BV | www.vitaliteitgroep.nl Kennismaken

Foto hoofdkantoor Vitaliteit Groep Nederland origineelIn 2021 hebben wij door Covid19 leren leven met andere vormen van communicatie. Waar voorheen na een relatief kort telefoongesprek een face-to-face afspraak volgde, is nu beeldbellen of een videoconference aan de orde van de dag.


U kunt ons op deze manier leren kennen, maar wij komen ook, wanneer dit coronaproof mogelijk is, graag bij u op bezoek. Het 'ouderwetse' in de ogen kijken, is bij onze diensten van groot belang, zowel binnen advisering, begeleiding als opleiding.

U bent uiteraard ook welkom bij ons. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.
Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 002 300x300 PINGMartin Jan Melinga is in 1989 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht sector Economie afstudeerrichting binnen (internationale) marketing. Al vroeg zat het ondernemen in zijn bloed, in 1996 startte hij zijn eerste onderneming. Hij is werkzaam geweest in verschillende branches, zoals verzekeringen, onroerend goed, retail (fashion) en als (crisis-)manager binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). 

Hij heeft zowel in zijn persoonlijke als zakelijke leven te maken gehad met pieken en dalen en heeft mede daarom het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld samen met Hester. In eerste instantie voor de particuliere zorgconsument en sinds 2020 ook als multi-user versie voor de zakelijke markt, te weten werkgevers binnen het MKB.

Martin Jan is tevens voorzitter van Stichting IGZ Plus. Deze stichting publiceerde op 20.02.2020, helaas vlak voor de coronacrisis, het rapport ´Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040´, mede de basis voor Human Capital Performance. Hij is directeur van de businessunit Human Capital Performance en commerciële zaken binnen Vitaliteit Groep Nederland BV. Als senior Vitaliteit Consultant is hij operationeel verantwoordelijk voor alle HCP-projecten


hestermorsdorf 150p
Hester Morsdorf is hbo afgestudeerd in de psychologie met als specialisatie psychodiagnostiek. In haar carrière binnen de GGZ heeft zij gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen. Vanaf 2013 heeft zij diverse coachopleidingen gevolgd en is zij haar eigen coachpraktijk gestart. In 2017 heeft zij, samen met Martin Jan, het kennis- en opleidingsinstituut Vitaliteit Groep Nederland BV opgericht. Human Capital Performance is de nieuwe businessunit voor de zakelijke markt.

Hester is Master Vitaliteit Expert binnen de onderneming en heeft het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld. Zij is verantwoordelijk voor alle berekende VQ's , zowel single-users (particulier) als multi-users (zakelijke markt HCP). Haar kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar heeft geresulteerd in een uniek en universeel instrument dat gebruikt kan worden door (zelfstandige) professionals binnen de gezondheidszorg en daarbuiten. Hester is tevens hoofd opleidingen binnen de Vitaliteit Groep.Algemene Informatie | Vitaliteit Groep Nederland BV

 


HCP Consultancy Network en Human Capital Performance zijn als businessunit onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV sinds juli 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69.06.88.60.


Vitaliteit Groep Nederland BV is hét kennis- en opleidingsinstituut voor vitaliteit, leefstijl en gezondheid op basis van het VitaliteitQuotiënt (VQ). Het VitaliteitQuotiënt, het ideale intake-instrument, is gebaseerd op de onderlinge invloed die mentale en fysieke gezondheid en de dynamische omgeving op elkaar hebben. Op basis hiervan ontwikkelt de Vitaliteit Groep opleidingen, workshops en lezingen voor (zelfstandige) professionals, organisaties en ondernemingen, instellingen en overheid. 

De algemene website van Vitaliteit Groep Nederland is: www.vitaliteitgroep.nl 

Alle informatie over ons universele meetinstrument, het VitaliteitQuotiënt is te vinden via: www.vitaliteitquotient.nl Gelijk meer informatie over onze opleidingen download de pdf-informatie over de basisopleiding VQ Expert en/of specialisatie Vitaliteit Consultant: (klik op afbeelding voor pdf)

                        Actueel Banner Opleidingsinfo VQ Expert pexels photo 2460534 reflectie VQ HCP 400p V2       Actueel Banner Opleidingsinfo Vitaliteit Consultant pexels photo 2460534 reflectie VQ druppel HCP 400p


Links die anderen ook bekeken

(klik op de onderstreepte woorden en een nieuw venster opent):

Leefstijl Gezondheidszorg: link naar rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040'

Opleidingen algemeen of de opleiding VQ Expert of Vitaliteit Consultant 

Check je Vitaliteit
met een uitgebreide uitleg over het VitaliteitQuotiëntIn het kader van onze campagne Check Je Vitaliteit, kunt u via onderstaande button de kosteloze VQ-test doen.

 
Voorkomen is beter dan genezen!


20210201 Gratis VQ test aangeboden door VGNL en IGZ DEF 

Mens sana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam.) 


De gratis, verkorte VQ-test geeft slechts een grove indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor het VitaliteitQuotiënt, 

waarbij u een gesprek heeft met een professional, een waardevol advies en een uitgebreide rapportage krijgt.