20220301 HCP voor ZZP pexels photo 1560932 samenwerken

HCP
Consultancy Network

voor en door samenwerkende zelfstandig professionals | samen sterker


 

HCP Consultancy Network | Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe

Een journalist probeert een verhaal zo volledig mogelijk te vertellen. Daarvoor wordt in de journalistiek een ezelsbruggetje gebruikt: de 5W1H-methode. Hierbij worden de vragen wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe beantwoord. HCP Consultancy Network is geen journalistiek netwerk, maar wij gebruiken wel de 5W1H-methode om uit te leggen wat wij doen, met wie, waar en wanneer en hoe je partner kunt worden van ons netwerk. Eerst: wie ben jij?20220101 HCP Consultancy Network 5ws 6ws model met logo


Jij bent parttime of fulltime zelfstandig professional (zzp’er). Jij werkt interim, in/vanuit een eigen praktijk of (nog) deels in loondienst. Jij hoort bij de ruim 1.000.000 zzp’ers die nu als zelfstandige de kost wil verdienen. Jij weet dat elke maand weer omzet krijgen geen sinecure is, zelfs niet voor professionals die goede commerciële vaardigheden hebben. Je zou graag meer continuïteit zien in jouw omzet.

Je merkt dat het als zzp’er soms eenzaam kan zijn en bij jou op de kamer wel een koffiezetapparaat staat, maar dat je de koffieautomaatgesprekken moet missen. Jij beseft dat die werkkamer in jouw huis eigenlijk niet (helemaal) geschikt is om jouw cliënten te ontvangen en dat Teamsgesprekken niet ideaal zijn. Eén of meer professional ingerichte kamers in een gemeenschappelijk kantoor zou dit oplossen.  

20220301 Brochure HCP voor ZZP man met koffieapparaatJij realiseert je ook dat samenwerken met zelfstandig professionals anders is dan met collega’s bij een werkgever.

Je hebt niet altijd een collega-zzp’er beschikbaar om in te zetten wanneer jij die nodig hebt bij een opdracht. Graag zou je zo nu en dan sparren met collega’s of brainstormen om de juiste antwoorden te vinden bij een opdracht. 

Jij bent je ervan bewust dat jij geen ondernemer bent, maar een vakspecialist. Jij bent wel ondernemend en weet dat je de handen uit de mouwen moet steken om een opdracht binnen te halen. Je realiseert je dat gezamenlijke acquisitie veel gemakkelijker gaat. Samenwerken is dan ook de oplossing.

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Dan is partner worden van HCP Consultancy Network iets voor jou. HCP Consultancy Network is een lokaal, regionaal en landelijk netwerk voor en door zelfstandig professionals. Een samenwerkingsverband binnen dienstverlening en consultancy op de gebieden leefstijl, vitaliteit en gezondheid voor werkgevers én werknemers.

Hoe je partner wordt en wat dit inhoudt kun je lezen op de volgende pagina 'Partner worden' of je kunt 
onze brochure: "HCP Consultancy Network - voor en door zelfstandig professionals" downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken. (Tekst gaat verder onder de afbeelding).


Banner Brochure HCP partnership pexels photo 4498792 partnership netwerk HCP V1

Wij maken graag kennis met jou
Ben jij die zelfstandig professional, zoals beschreven in de brochure? Wil jij lokaal, regionaal en landelijk samenwerken met andere ambitieuze zzp'ers en samenwerken binnen HCP-projecten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ga naar onze contactpagina en maak een afspraak met Hester Morsdorf of Martin Jan Melinga, senior partners van HCP Consultancy Network.

Brochure voor werkgevers
Wil jij een indruk krijgen van wat wij werkgevers én werknemers te bieden hebben met HCP Consultancy Network? Download dan onze brochure "Verandering vraagt veerkracht en weerbaarheid" voor werkgevers. (Klik op onderstaande afbeelding).


20220501 Banner Brochure werkgevers pexels photo 1935854 Medewerkers grootste kapitaal