20210701 HCP Contact pexels photo 887751 iphone cotact us

HCP
Consultancy Network
partner in vitale dienstverlening met Human Capital Performance


 

Contactgegevens20210701 Logo HCP Consultancy Network versie 5 concept 5
Vitaliteit Groep Nederland BV | HCP Consultancy Network
De Beekdam 14

5247 ME  's-Hertogenbosch (Rosmalen)

logo linkedin
-  M: 06 – 42 93 13 46  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 002 300x300 PINGMartin Jan Melinga 

Directeur HCP Consultancy Network | 
Senior Vitaliteit Consultant

 logo linkedin
-  M: 06 – 42 93 13 46  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 


Hester Morsdorf 
hestermorsdorf 150p  

Directeur Vitaliteit Groep Nederland BV | Master Vitaliteit Expert (opleiding)

logo linkedin 
-  M: 06 – 50 84 65 46 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kennismaken

Foto hoofdkantoor Vitaliteit Groep Nederland origineelIn 2020 - 2022 hebben wij door corona leren leven met andere vormen van communicatie. Waar voorheen na een relatief kort telefoongesprek een face-to-face afspraak volgde, is nu beeldbellen of een videoconference aan de orde van de dag. U kunt ons op deze manier leren kennen, maar wij komen ook graag bij u op bezoek.

Het 'ouderwetse' in de ogen kijken, is bij onze diensten van groot belang, zowel binnen advisering, begeleiding als opleiding. 
U bent uiteraard ook welkom bij ons. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.
Martin Jan Melinga is in 1989 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht, sector Economie, afstudeerrichting binnen (internationale) marketing. Al vroeg zat het ondernemen in zijn bloed. In 1996 startte hij zijn eerste onderneming. Hij is werkzaam geweest in verschillende branches, zoals verzekeringen, onroerend goed, retail (fashion) en als (crisis-)manager binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). 

Hij heeft zowel in zijn persoonlijke als zakelijke leven te maken gehad met pieken en dalen en heeft mede daarom de MFO-vragenlijst/het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld samen met Hester. In eerste instantie voor de particuliere zorgconsument en sinds 2020 ook als multi-user versie voor de zakelijke markt, te weten werkgevers binnen het MKB.

Martin Jan is tevens voorzitter van Stichting IGZ Plus. Deze stichting publiceerde op 20.02.2020 het rapport ´Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040´, mede de basis voor Human Capital Performance. Hij is directeur van de businessunit Human Capital Performance en commerciële zaken binnen Vitaliteit Groep Nederland BV. Als senior Vitaliteit Consultant is hij operationeel verantwoordelijk voor alle HCP-projectenHester Morsdorf is hbo afgestudeerd in de psychologie met als specialisatie psychodiagnostiek. In haar carrière binnen de GGZ heeft zij gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen. Vanaf 2013 heeft zij diverse coachopleidingen gevolgd en is zij haar eigen coachpraktijk gestart. In 2017 heeft zij, samen met Martin Jan, het kennis- en opleidingsinstituut Vitaliteit Groep Nederland BV opgericht. Human Capital Performance is de nieuwe businessunit voor de zakelijke markt.

Hester is Master Vitaliteit Expert binnen de onderneming en heeft de MFO-vragenlijst/het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld. Zij is verantwoordelijk voor alle berekende VQ's, zowel single-users (particulier) als multi-users (zakelijke markt HCP). Haar kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar heeft geresulteerd in een uniek en universeel instrument dat gebruikt kan worden door (zelfstandig) professionals binnen de gezondheidszorg en daarbuiten. Hester is tevens hoofd opleidingen binnen de Vitaliteit Groep.Algemene Informatie | Vitaliteit Groep Nederland BV

 


Vitaliteit Groep Nederland BV is hét kennis- en opleidingsinstituut voor vitaliteit, leefstijl en gezondheid op basis van het VitaliteitQuotiënt (VQ). De MFO-vragenlijst, het ideale intake-instrument, is gebaseerd op de onderlinge invloed die mentale en fysieke gezondheid en de dynamische omgeving op elkaar hebben. Op basis hiervan ontwikkelt de Vitaliteit Groep opleidingen, workshops en lezingen voor (zelfstandig) professionals, organisaties en ondernemingen, instellingen en overheid. 

HCP Consultancy Network is als businessunit sinds 01.01.2021 onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV, in 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69.06.88.60.

De algemene website van Vitaliteit Groep Nederland BV is: www.vitaliteitgroep.nl 

Alle informatie over ons universele meetinstrument en de MFO-vragenlijst/het VitaliteitQuotiënt is te vinden via: www.vitaliteitquotient.nl 

Ga naar Partner Worden, wanneer je als zelfstandig professional partner wilt worden van HCP Consultancy Network. Hier lees je alle informatie en voorwaarden voor partnership. Onderstaand kun je de brochure 'HCP voor ZZP' alvast downloaden.


Banner Brochure HCP partnership pexels photo 4498792 partnership netwerk HCP V1


Links die anderen ook bekeken

(klik op de onderstreepte woorden en een nieuw venster opent):

Leefstijl Gezondheidszorg: link naar rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040'

Check je Vitaliteit met een uitgebreide uitleg over het VitaliteitQuotiënt.In het kader van onze campagne Check Je Vitaliteit,

kunt u via onderstaande button de kosteloze VQ-test doen.


20210201 Gratis VQ test aangeboden door VGNL en IGZ DEF 

Mens sana in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam.) 


De gratis, verkorte VQ-test geeft slechts een grove indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor het VitaliteitQuotiënt, 

waarbij u een gesprek heeft met een professional, een waardevol advies en een uitgebreide rapportage krijgt.