20210329 HCP actueel professionals pexels photo 7097455 orkest

Human Capital Performance | HCP Actueel en Reflectie 
Gepubliceerd 29.03.2021 | Auteur: Martin Jan Melinga

Hoe denk jij over samenwerking met zelfstandige professionals

In een orkest werken de beste musici samen binnen een project samen om een gezamenlijk een muzikale topprestatie te leveren en uit te voeren. Onze projecten betreffen werkgevers én werknemers. Met ons concept en het VitaliteitQuotient als instrument (tool) werken de best opgeleide professionals samen aan vitale werknemers en een gezonde organisatie, ook een topprestatie.

Elk project is anders, elke organisatie waar wij werken ook. Hiervoor is samenwerking noodzakelijk omdat het ons doel is om een landelijk netwerk op te zetten. Met samenwerkende professionals kunnen wij samen landelijke opdrachtgevers onze diensten verlenen.

Voor projecten onder de vlag van Human Capital Performance zijn meerdere professionals nodig, met verschillende achtergrond, opleiding en ervaring. Door een zo groot mogelijke variëteit in disciplines wordt de dienstverlening aan opdrachtgevers ‘met eigen mensen’ gerealiseerd. 


20210323 Wordpress HCP Banner pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol basis V2


klik op de afbeelding om naar het aanbod van Human Capital Performance

Grotere projecten zijn vaak niet weggelegd voor zzp’ers alleen, dus moet je samenwerken met anderen (of je wordt interim, oftewel tijdelijk ingehuurd binnen een grote organisatie). Bij Vitaliteit Groep Nederland betekent dit dat een aantal zelfstandige professionals samenwerken binnen Human Capital Performance (HCP) projecten, kortweg HCP-diensten. Een project is niet te realiseren zonder anderen. 


Samenwerken werkt bij ons van het prille begin tot aan de aftersales. Bij ons worden gezamenlijk HCP-projecten geacquireerd, gerealiseerd en uitgevoerd met gebruik van het VQ als instrument. Hiermee krijgen de gezamenlijke professionals een organisatie en haar werknemers vitaal en gezond. Elk project kent minimaal één Vitaliteit Consultant (aaspreekpunt) en meerdere VQ Experts.


20210329 Banner HCP artikel opleidingen pexels photo 714698 kennis Emc2 vrouw V2


klik op de afbeelding voor informatie over de HCP-opleidingen: VQ Exppert en Vitaliteit Consultant


Een groot voordeel van Human Capital Performance is dat je werkt met een HCP-licentie. Dat betekent dat je (door opleiding) gekwalificeerd bent om deel te nemen aan projecten én dat je jouw vrijheid behoudt om ook ‘nee’ te zeggen wanneer deelname aan een project jou niet uitkomt. Je behoudt je vrijheid als zelfstandig professional, maar je hebt ook de zekerheid dat je wel kan deelnemen wanneer je dat wilt.


Werken onder één naam en als zelfstandig professional met eigen identiteit. Interesse?
Bel of mail met Martin Jan MelingaOp www.humancapitalperformance.nl leest u meer over onze diensten. U kunt ook de pdf-brochure downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken. Of u maakt een (coronaproof) afspraak met Martin Jan Melinga, directeur Human Capital Performance. Check onze contactpagina voor meer informatie.


20210321 Banner Brochure werkgevers smal pexels photo 3760093 man werk achter glas cool
Human Capital Performance | partner in vitaal ondernemerschap
onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV | www.vitaliteitgroep.nl