20211010 HCP site Samenwerken pexels photo 3184585 training vitaliteit consultant

HCP
Consultancy Network

voor en door samenwerkende zelfstandig professionals | een veilig gevoelUniek concept & unieke samenwerking door (zelfstandig) professionals

Het HCP-concept is uniek 20211010 Logo HCP Consultancy Network HCP V1a partner BLAUWdoordat zowel het HCP-traject als de begeleiding of behandeling van medewerkers wordt uitgevoerd door één organisatie: HCP Consultancy Network. De HCP-diensten zijn bedoeld voor zowel individuele werknemers als werkgevers en verankeren duurzame inzetbaarheid en werktevredenheid van medewerkers. Eén van de diensten is een HCP-adviesrapport. 

Alle partners werken als zelfstandig professional en onder licentie, waardoor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd. 

HCP-Consultancy Network | partnership op 3 niveaus

Binnen het HCP Consultancy Network is gekozen voor gradaties in partnership. Dit is afhankelijk van opleiding en de rol die binnen de organisatie wordt vervuld.

Senior partners (Vitaliteit Consultant en Master Vitaliteit Expert) en partners (VQ Experts) vormen het basisteam dat HCP-trajecten uitvoert. Aspirant partners worden tijdens of na het traject ingezet voor het verlenen van diensten die niet beschikbaar zijn in een HCP-basisteam en die het resultaat van een HCP-traject positief beïnvloeden. 

20220103 Cirkels met tekst DEF HWM
Onze partners zijn professionals die op het gebied van mentale en/of fysieke vitaliteit en/of binnen de dynamische omgeving actief zijn (zie afbeelding).

Alle HCP-diensten worden hybride aangeboden: digitaal en in fysieke aanwezigheid.


Werken binnen het HCP-concept vraagt om bepaalde kennis en vaardigheden. Medior en senior partners hebben die door interne opleiding verkregen. Junior partners worden hierin tijdens een eendaagse workshop  getraind, waarna zij kunnen deelnemen aan HCP-projecten.

In het menu onder 
opleiding worden de verschillende functies binnen onze organisatie toegelicht en kun je de opleidingsinformatie downloaden. Na succesvolle afronding van opleiding of workshop kun je worden ingezet bij opdrachtgevers.

HCP-licentie

Partners binnen HCP Consultancy Network werken uitsluitend ná onze opleiding of workshop onder licentie. Na een jaar is de licentie per maand opzegbaar. De licentiekosten zijn afhankelijk van de HCP-functie. De senior partner betaalt de hoogste en een junior partner de laagste bijdrage.

20211010 Banner HCP workshop ZZP pexels photo 1486861 parapluus basis2 V2


HCP Consultancy Network locaties | Leefstijl Gezondheidscentra

Om onze partners maximaal te kunnen faciliteren, worden vanaf 2022 regionaal vestigingen voor HCP-partners gerealiseerd onder de naam Leefstijl Gezondheidscentra (LGC). Omdat gewerkt wordt met een landelijk netwerk van zelfstandig professionals en hun lokale en regionale netwerken is een centrale locatie waar onze HCP-partners hun diensten leveren logisch. Binnen deze centra staat de gezamenlijke aanpak centraal en is er ruimte voor jouw eigen praktijk.

Naast hybride werkruimte voor de HCP-partners is het vooral een servicepunt voor (medewerkers van) opdrachtgevers. Het regionale HCP Consultancy Network biedt werknemers (en werkgevers) één locatie waar zij terechtkunnen voor begeleiding en/of behandeling op alle gebieden van het VitaliteitQuotiënt. Wanneer een LGC een volwassen grootte heeft bereikt, zal dit zijn voorzien van een gezamenlijke receptie, hybride werkplekken, vergader- en trainingsruimte en een restauratieruimte.

HCP-concept downloaden of gelijk kennismaken

Ben je geïnteresseerd in het HCP-partnership, download het volledige concept door op onderstaande afbeelding te klikken. Eerst kennismaken? Maak een afspraak met Martin Jan Melinga, directeur HCP Consultancy Network. 

 


HCP concept download pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol 960p


HCP Consultancy Network & Human Capital Performance | concepten van Vitaliteit Groep Nederland BV