Basis HCP5 Over ons pexels photo 2893687 perspectief toekomst V1
 
Human Capital Performance | perspectief voor werkgevers en werknemersLeefstijl  Gezondheidszorg, perspectief voor iedere Nederlander. Human Capital Performance, perspectief voor werkgevers en werknemers. Dat was voor de coronacrisis, in coronatijd en wanneer wij het coronavirus onder controle hebben. Perspectief, juist nu.

Stichting IGZ Plus | Leefstijl Gezondheidszorg
20200301 Download Rapport IGZ Plus 400p V1Een jaar geleden, op 20.02.2020, publiceerde stichting IGZ Plus het rapport: 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040'. Op 27 februari 2020, een week later, was de eerste coronabesmetting in Nederland een feit.Het rapport werd naar meer dan 50 politici, onder wie Premier Rutte en Minister de Jonge van VWS en andere beleidsbepalers gestuurd. 

Door de coronacrisis is het rapport nog niet voldoende gelezen. Een addendum bevestigde dat de realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg juist tijdens de coronacrisis noodzakelijk is. Een gemiste kans voor de politiek.  Manifest Leefstijl GezondheidszorgBanner Manifest voor IGZ Plus site pexels photo 3729215 tunnel Homepage V1
De conclusies van het rapport van Stichting IGZ Plus zijn geformuleerd in 11 stellingen die resulteren in het Manifest Leefstijl Gezondheidszorg.

Het Manifest is gekoppeld aan de lopende petitie ´Het Roer Moet Om in de Gezondheidszorg´ en heeft inmiddels ruim 32.500 handtekeningen.

Doel: manifest/ petitie aanbieden aan de Tweede Kamer. 
Vitaliteit Groep Nederland

Net als bijna alle ondernemingen in Nederland werd Vitaliteit Groep Nederland, als kennis- en opleidingsinstituut, getroffen door de coronacrisis. Wij gingen niet bij de pakken neerzitten en ontwikkelden vanuit het VitaliteitQuotiënt, als single-user, een multi-user versie die bedoeld is voor organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen. De nieuwe businessunit Human Capital Performance ontstond. Perspectief voor werkgevers en werknemers, gerealiseerd door de samenwerking tussen professionals binnen vitaliteit, leefstijl en gezondheid.

De grote kracht van Vitaliteit Groep Nederland is dan ook de horizontale en verticale samenwerking met zelfstandige professionals, organisaties en instellingen. Door deze samenwerking ontstaan lokaal, regionaal en landelijk HCP-netwerken waarvan onze opdrachtgevers gebruik kunnen maken. 

De komende drie jaar komt in elke provincie een VQ Leefstijl Centrum, waar zelfstandige professionals zich kunnen vestigingen en onder één naam kunnen opereren voor opdrachtgevers. Ook de samenwerking met Stichting IGZ Plus biedt hierbij voordelen door het rapport, manifest en de onderstaande publiekscampagne. Publiekscampagne: Check Je Vitaliteit
20210201 Gratis VQ test aangeboden door VGNL en IGZ DEFIn 2017, na de ontwikkeling van het VitaliteitQuotiënt in 2016, sloegen Stichting IGZ Plus en Vitaliteit Groep Nederland de handen ineen. De voorlichtingscampagne 'Check Je Vitaliteit' was een feit met als instrument een verkorte VQ-test.

Mensen krijgen na invulling van de test te weten of hun vitaliteit groen, oranje of rood is. Inmiddels hebben al duizenden mensen de test online ingevuld.

Juist nu, tijdens de coronacrisis, actueler dan ooit. Na de test is er uiteraard de mogelijkheid om contact op te nemen met één van de VQ Experts.

Deze gratis VQ-test is een ideale kennismaking met het VitaliteitQuotiënt. Wanneer u op de 'Check Je Vitaliteit' afbeelding klikt, kunt u de verkorte, gratis test doen.Verbinding tussen oud en nieuw biedt perspectief

Human Capital Performance is ontstaan uit een verbinding tussen oud en nieuw. Plato (427-347 v. Chr) pleitte 2.500 jaar geleden al voor de verbinding tussen lichaam en geest. Het VitaliteitQuotiënt verbindt mentale en fysieke gezondheid met de dynamische omgeving van de mens en biedt mensen inzicht en perspectief.

In de 21ste eeuw doen wij dit met moderne digitale instrumenten, werkend volgens AVG-normering, en met hybride aangeboden opleidingen voor zelfstandige professionals. De opleiding is geaccrediteerd door Stichting IGZ Plus, toonaangevend op het gebied van Leefstijl Gezondheidszorg.
 


20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF HCP5Human Capital Performance
 | partner in vitaal ondernemerschap

onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV | www.vitaliteitgroep.nl