20210701 HCP Kennis delen pexels photo 3626622 opleiding groep2

HCP Consultancy Network Partners
opgeleid door kennis- en opleidingsinstituut Vitaliteit Groep Nederland


 

HCP Consultancy Network | hoog opgeleide zelfstandig professionals
HCP-diensten worden uitgevoerd door via Vitaliteit Groep Nederland opgeleide zelfstandig professionals. De professionals zijn minimaal HBO-opgeleid, hebben veelal tientallen jaren ervaring en zijn expert op hun werkgebied, waardoor zij breed inzetbaar zijn. Het unieke van ons bedrijfsconcept is dat zowel het HCP-traject als de begeleiding of behandeling van medewerkers wordt uitgevoerd door één organisatie: HCP Consultancy Network, waarvan de partners allemaal werken onder HCP-licentie. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

 

Om partner te worden van het HCP Consultancy Network is een interne opleiding nodig. Vitaliteit Groep Nederland deelt haar kennis en ervaring op het gebied van leefstijl, vitaliteit en gezondheid met haar toekomstige partners. Onze post-hbo-opleidingen zijn gericht op de volgende mogelijkheden tot partnership binnen de HCP-teams:

Vitaliteit Consultant | senior partner

20210920 Button2 PDF opleiding Vitaliteit Consultant pexels photo 220429 reflectie man zonDeze senior HCP-partner is verantwoordelijk voor de gehele HCP-dienst die wordt geleverd. Een Vitaliteit Consultant rapporteert aan de directie van Vitaliteit Groep Nederland. Hij/zij stuurt de HCP-partners aan die deelnemen aan een project.

Een Vitaliteit Consultant leidt het project, is contactpersoon voor de directie, HRM en/of leidinggevenden en is verantwoordelijk voor de collectieve VQ-analyse en schrijft het HCP-adviesrapport.

Een Vitaliteit Consultant selecteert de leden van zijn/haar team, waarmee het HCP-project wordt uitgevoerd. Dit team bestaat uit VQ Experts en aanvullende HCP-dienstverleners. Deze laatsten bieden zo nodig inhoudelijke begeleiding en/of behandeling aan de werknemers, tijdens of na een HCP-traject.

VQ Expert | medior partner
20211010 Button VQ Expert opleiding pexel drops of water water nature liquid 40784 V3Een VQ Expert is een zelfstandig professional, die is opgeleid om de individuele VQ-data te interpreteren, een VQ-interview af te nemen en een individueel adviesrapport te schrijven. De VQ Experts bieden daarnaast vanuit hun expertise begeleiding aan werknemers bij HCP-diensten. 


Een VQ Expert is, na succesvolle afronding van de opleiding, inzetbaar bij HCP-trajecten, vaak van het begin tot het eind. Hij of zij is vertrouwenspersoon voor werknemers en aanspreekpunt via de VQ-app, die o.a. wordt ingezet bij HCP-nazorg.

Junior partners | externe dienstverlening

Zelfstandige professionals of professionals binnen (kleine) organisaties die diensten leveren die het resultaat van het HCP-traject positief beïnvloeden, zijn junior partners. Dit kunnen professionals zijn op het gebied van mentale en/of fysieke vitaliteit en/of professionals die binnen de dynamische omgeving actief zijn, denk aan budgetcoaches of juridische adviseurs. 

Werken binnen Human Capital Performance vraagt om bepaalde kwaliteiten. De medior en senior partners hebben deze door opleiding verkregen. Externe dienstverleners worden middels een ééndaagse HCP-workshop voor zelfstandig professionals getraind om deel te nemen aan HCP-projecten. Ook deze junior partners werken onder licentie.

20211010 Banner HCP workshop ZZP pexels photo 1486861 parapluus basis2 V2


HCP-licentie kwaliteitwaarborg

Alle diensten wordt uitgevoerd door via Vitaliteit Groep Nederland opgeleide zelfstandige professionals. Partners binnen HCP Consultancy Network werken uitsluitend ná onze opleiding of workshop onder licentie. Ook HCP-partner worden?
Ben jij zelfstandig professional? Lees het HCP-concept (onderstaand in pdf te downloaden) en de informatie van de (basis)opleiding tot VQ-Expert

Ook HCP-partner worden? Neem contact op met Martin Jan Melinga, directeur HCP Consultancy Network en senior Vitaliteit Consultant.


HCP concept download pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol 960p


HCP Consultancy Network & Human Capital Performance | concepten van Vitaliteit Groep Nederland BV