20210701 HCP Actueel pexels photo 935979 actueel krant nieuws

HCP
Consultancy Network | Actueel & reflectieGepubliceerd 21-09-2021
Downloaden HCP pdf-brochure "Verandering vraag veerkracht en weerbaarheid"
Een compacte pdf-brochure waar binnen 5 pagina's verwoord waarom HCP Consultancy Network voor u partner in vitaal ondernemerschap is met Human Capital Performance. Ons concept voor u en uw medewerkers.

Motto: Vitale mensen nemen betere beslissingen.20210915 Brochure HCP nieuwe pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol versie001 

Leefstijl, vitaliteit en gezondheid vormen de rode draad van onze diensten. Van ons adviesrapport tot een HCP-programma, alles op maat ontwikkeld voor u.

Alle onze diensten worden uitgevoerd door HCP Consultancy Network, voor en door zelfstandige professionals.

De basis van onze diensten is het VitaliteitQuotiënt (VQ), uniek, hybride en universeel. 
Klik op de afbeelding om te downloadenGepubliceerd 01-09-2021
Vanaf september 2021 starten de HCP-opleidingen weer 
Alle onze diensten worden uitgevoerd door, door ons opgeleide professionals. De basis van onze diensten is het VitaliteitQuotiënt (VQ), een universeel meetinstrument. Inmiddels werkt HCP Consultancy Network met 4 partners.

Vanaf september 2021 worden weer periodiek opleidingen gegeven, coronaproof uiteraard. Zelfstandige professionals die werkzaam zijn binnen het werkgebied van het VitaliteitQuotiënt zijn welkom om zich aan te melden. Bel met Martin Jan Melinga voor meer informatie of lees eerst de opleidingsinfo.

De opleidingen VQ Expert en Vitaliteit Consultant zijn volledig afgestemd op de werkwijze van Human Capital Performance. Meer hierover op deze site bij Kennis- en opleiding

20210920 Button2a PDF opleiding VQ Expert pexels photo 220429 reflectie man zonOpleidingsinformatie VQ Expert | Jij bent zelfstandig professional, bij voorkeur werkzaam in één van de 11 leefgebieden, die het VitaliteitQuotiënt (VQ) beslaat.

Jij werkt in een eigen praktijk of adviesbureau en je hebt de ambitie om met andere zelfstandige professionals samen te werken om tot een optimaal resultaat te komen bij opdrachtgevers. 
Met deze opleiding leer je te werken met het VQ en kun je na afronding gecertificeerd werken bij onze opdrachtgevers binnen het HCP Consultancy Network.

Interesse? 
Klik op de afbeelding en download de opleidingsinformatie.  


20210920 Button2 PDF opleiding Vitaliteit Consultant pexels photo 220429 reflectie man zonOpleidingsinformatie Vitaliteit Consultant
Jij hebt als zelfstandig professional jouw sporen verdiend in het bedrijfsleven. Ondernemerschap is jou niet vreemd en jij hebt een achtergrond binnen Human Recourses, management (commercieel) of bedrijfkunde. Een natuurlijke senioriteit in combinatie met leidingevende capaciteiten is een pré.

Jij onderschrijft de visie van onze organisatie en beseft dat leefstijl, vitaliteit en gezondheid belangrijk zijn voor werknemers waardoor een optimaal resultaat binnen de organisatie wordt gerealiseerd. 

Wellicht vind je het dan interessant om met de multi-user versie van het VitaliteitQuotiënt (VQ) te gaan werken, zelfstandig projecten te leiden en samen te werken met VQ Experts binnen HCP-diensten. 

Interesse? 
Klik op de afbeelding en download de opleidingsinformatie.  ARCHIEF - HCP - actueel en reflectie

artikel 21 maart 2021
: Hoe vitaal komen wij de coronacrisis uit? | Het VQ biedt perspectief voor iedereen

artikel 28 maart 2021
Hoe denk jij over samenwerking met zelfstandige professionals
Een vrijblijvende afspraak 
De directie van Vitaliteit Groep Nederland heeft  25 jaar ervaring, op het gebied van o.a. ondernemerschap, psychologie en psychodiagnostisch onderzoek. Deze ervaring is samengebracht in het concept Human Capital Performance. Wilt u als ondernemer sparren met deze ervaren professionals, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF HCP5


Human Capital Performance en HCP Consultancy is een concept van Vitaliteit Groep Nederland BV