HCP actueel en reflectie pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol V8Op deze pagina treft u de meest actuele informatie over leefstijl, vitaliteit en gezondheid én de invloed daarvan op uw organisatie en uw medewerkersGepubliceerd 28 maart 2021

HCP Actueel & Reflectie: Hoe denk jij over samenwerking met zelfstandige professionals

20210328 HCP actueelpagina professionals pexels photo 7097455 orkest V2


In een orkest werken de beste musici binnen een project samen om een muzikale topprestatie te leveren en uit te voeren. Onze projecten betreffen werkgevers én werknemers. Met ons concept en het VitaliteitQuotient als instrument (tool) werken de best opgeleide professionals aan vitale werknemers en een gezonde organisatie, een win-win situatie dus.

Elk project is anders, elke organisatie waar wij werken ook. Hiervoor is samenwerking noodzakelijk omdat het ons doel is om een landelijk netwerk op te zetten. Met samenwerkende professionals kunnen wij samen landelijke opdrachtgevers onze diensten verlenen.


A Button Lees meer VGNL BlauwLees ook het artikel van 21 maart 2021
: Hoe vitaal komen wij de coronacrisis uit? | Het VQ biedt perspectief voor iedereen21 maart 2021
Downloaden PDF-brochure "Vitale personen nemen betere beslissingen"
In deze compacte pdf-brochure wordt op 5 pagina's verwoord wat Human Capital Performance voor u en uw medewerkers kan betekenen.BASIS foto pexels photo 3760093 HCP5 partner tekst DEF3

Iedereen vraagt om perspectief, perspectief is de rode draad van HCP-diensten, van HCP-adviesrapport tot HCP-programma's die op maat voor uw worden ontwikkeld.

Alle HCP-diensten werken met het VitaliteitQuotient (VQ) als universeel meetinstrument en worden uitgevoerd door ons opgeleide professionals. 
Klik op de afbeelding om te downloaden1 maart 2021
De opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland zijn weer gestart | coronaproof

Vanwege de coronacrisis heeft de Vitaliteit Groep geen opleidingen kunnen geven in 2021. Het jaar 2021 start met nieuwe, herschreven opleidingen waardoor deze hybride geworden zijn, deel via beeldbelgesprekken en deels face-to-face.

De opleidingen VQ Expert en Vitaliteit Consultant zijn volledig afgestemd op de introductie van Human Capital Performance in Nederland. U kunt hier over lezen op deze site bij Kennis- en opleiding

Actueel Banner Opleidingsinfo VQ Expert pexels photo 2460534 reflectie VQ HCP 400p V2Opleiding VQ Expert | U bent zelfstandig professional, bij voorkeur werkzaam in één de 11 leefgebieden die het VitaliteitQuotient (VQ) beslaat. U werkt in een eigen praktijk of adviesbureau en u heeft de ambitie om met andere zelfstandige professionals samen te werken om tot een optimaal resultaat te komen bij cliënten of opdrachtgevers. 

Met deze opleiding leert u werken met het VQ en kunt u na afronding met certificaat werken bij onze opdrahctgevers binnen Human Capital Performance. Interesse? 
Klik op de afbeelding en download de opleidingsinformatie VQ Expert.  Actueel Banner Opleidingsinfo Vitaliteit Consultant pexels photo 2460534 reflectie VQ druppel HCP 400pOpleiding Vitaliteit Consultant | U heeft als (zelfstandig) professional uw sporen verdiend in het bedrijfsleven, ondernemerschap is u niet vreemd en u heeft een achtergrond binnen Human Recourses, management (commercieel) of bedrijfkunde. Een natuurlijke seniorteit in combinatie met leidingevende capaciteiten is een pré.

U onderschrijft de visie van onze organisatie en u beseft dat leefstijl, vitaliteit en gezondheid belangrijk is voor werknemers om hierdoor een optimaal resultaat binnen de organisatie te realiseren. 

Wellicht is het voor u dan interessant om met de multi-user versie van het VitaliteitQuotient (VQ) te gaan werken, zelfstandig projecten te leiden en samen te werken met VQ Experts binnen HCP-diensten. Interesse? Klik op de afbeelding en download de opleidingsinformatie Vitaliteit Consultant.  14 maart 2021
Nog 2 plekken vrij in de VQ Expert opleiding (april 2021) 
Voor de opleiding VQ-expert lichting april 2021 zijn nog 2 (coronaproof) plekken vrij. De digitale opleiding start eind maart en de coronaproof face-to-face opleiding is op zaterdag 10 en zondag 11 april in het midden van Nederland.

Bent u zelfstandig professional en ben u geïnteresseerd? Bel dan met Martin Jan Melinga (06-42931346) of stuur een mail met uw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De opleiding is geaccrediteerd door Stichting IGZ Plus, toonaangevend op het gebied van Leefstijl Gezondheidszorg. Een vrijblijvende afspraak (coronaproof)
Vitaliteit Groep Nederland heeft, binnen de directie, 25 jaar ervaring, o.a. op gebied van ondernemerschap, psychologie en psychodiagnostisch onderzoek samengebracht in het concept Human Capital Performance. Wilt u als ondernemer sparren met deze ervaren professionals, neem dan vrijblijvend contact met ons op.20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF HCP5Human Capital Performance
 | partner in vitaal ondernemerschap

onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV | www.vitaliteitgroep.nl